Kattilat ja pannut
Kumpi on parempi ruoanlaittoon kasari vai kattila?
Kattilassa on kaksi kahvaa ja kasarissa yksi. Vastakkaisella puolella on joskus myös pieni apukahva. Paistokasari on korkeampi kuin paistinpannu, mutta matalampi kuin kasari. Paistokasarit ovat yleensä kannellisia, kun taas paistinpannut eivät. Siksi paistokasarit soveltuvat myös hauduttamiseen. Selkeää rajaa kasarin ja paistokasarin välillä ei ole, kuten ei myöskään kattilan ja kasarin tai paistokasarin ja syvän paistinpannun välillä. Monia erilaisia astioita voidaan käyttää tarpeen mukaan sekä keittämiseen että paistamiseen.
PiardiHome- keitto- ja paistoastioissa on käytetty tarttumaton pinnoite, joka auttaa kokkia ruoanlaitossa. Astia säilyttää maun ja takaa kevyen ja terveellisen ruoan, koska rasvaa ei tarvitse käyttää paljoa. Pinnoitetut kattilat, kasarit ja paistinpannut ovat järkevä valinta jokapäiväiseen ruoanlaittoon ilman pohjaan palamisen riskiä, haudutat sitten kastikkeita tai valmistat aamupuuroa.
Varastossa
8,95 €Varastossa
3,95 €Varastossa
7,95 €Varastossa
9,95 €Varastossa
7,95 €Varastossa
18,50 €Varastossa
22,80 €Varastossa
8,80 €Varastossa
7,50 €Varastossa
16,95 €Varastossa
15,50 €Varastossa
9,95 €